20 Mayıs 2010 Perşembe

İspanya Dünya Kupası Kadrosu


İspanya'nın Dünya Kupası kadrosu açıklandı. Fenerbahçe'de çok eleştirilen Guiza kadroda yok. Yumurtadan çıkan 3 isim var. VICTOR VALDESJAVI MARTINEZ, PEDRO



Kadroda yer alan 23 futbolcu:

Kaleciler: Iker Casillas (Real Madrid), José Manuel Reina (Liverpool), Víctor Valdés (Barcelona)

Defans: Joan Capdevila (Villarreal), Carles Puyol (Barcelona), Gerard Piqué (Barcelona), Raúl Albiol (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Carlos Marchena (Valencia)

Ortasaha: Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Cesc Fábregas (Arsenal), Javi Martínez (At.Bilbao)

Forvetler: Jesús Navas (Sevilla), David Silva (Valencia), Juan Manuel Mata (Valencia), Fernando Torres (Liverpool), David Villa (Barcelona), Pedro Rodríguez (Barcelona), Fernando Llorente (At. Bilbao)

2 yorum:

Temur dedi ki...

Valdes'den haz etmem pek ama bu sezonki performansı ile hak etmişti. Pedro'yu Barcelona dışında büyük bir turnuvada izlemek farklı bir durum olacak. Pedro'nun potansiyelini görmek açısından önemli bir turnuva olabilir. Javi Martinez ise süre bulursa özel olarak izlenmesini tavsiye ettiğim bir orta saha.

Deniz Gür dedi ki...

Valdes ve Pedro ölesiye hakediyolardı takımda olmayı. Javi Martinez de başarılı bir alternatif olacaktır kuşkusuz Iniesta ve Cesc'in sakatlık sonrası formsuzluklarında. Kupadan sonra da yüksek bir ücrete büyük bir kulübün yolunu tutacaktır. Bence asıl süpriz Busquets. Henüz dünya kupası ayarında bir oyuncu değil bana kalırsa. En azından bu takım içerisinde yer almaya hazır değil.

Related Posts with Thumbnails