30 Eylül 2011 Cuma

En pahalı transferler


2011'in en pahalı transferleri. Önce kendisine verilen paranın hakkını şimdilik verenlerle başlamak lazım. Aguero artık daha büyük bir kulübe gitmek istiyordu, Real Madrid de dostluk anlaşmasına uyunca, paranın başka bir dilde konuştuğu İngiltere'ye gitti. Falcao, Porto'nun parlattığı bir başka yıldız isim. Atletico Madrid, Aguero gidince onun boşluğunu Falcao ile doldurdu, Aguero'nun eksikliği hissedilmiyor bile. Pastore için benim düşüncem her zaman belli, hiçbir zaman o kadar para etmez. Fabregas, nihayet gitti hem kendisi hem de biz fazlasıyla bıkmıştık çünkü bu Meksika dizisinden. Listede en vasat kalan isim Coentrao belki de. Alışması lazım... Fotoğrafın sağ tarafı Rusya'ya gidenlere ayrılmış. Orada, parayı bastıran istediğini yapabiliyor. Kariyer (futbol) yerine parayı seçenlerin ülkesi Rusya...

1 yorum:

dripling dedi ki...

pastore'yi çok beğenen birisi olarak ben de şu aşamada inanılmaz yüksek buluyorum o parayı. agüero ve falcao hadi bi yerde tamam da, henüz yolun başındaki pastore için çok uçtu psg. diğer tarafta coentrao'yu da temiz çaktılar gibi, fiyata bakınca.
son olarak; cesc'i böyle yüksek paraların döndüğü ortamda 29'a kapatan barca en akılcı işi yapmış gözüküyor. gene onlar karlı çıktı galiba.

Related Posts with Thumbnails